Adverteren

Groeiend bedrijf, ga internationaal


Zakelijk 20 Jan 2021
Groeiend bedrijf, ga internationaal

Op het moment dat je al een tijdje een bedrijf hebt wat goed draait, kun je ook internationaal gaan en kijken wat dan de opties zijn. Het is altijd leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan, misschien ben je wel benieuwd naar hoeveel geld er geïnvesteerd kan worden als je internationaal wil gaan. Je zal dan alles moeten vertalen, productomschrijvingen, je hele website, maar ook bestellingen moeten naar het buitenland verzonden worden, wat zijn dan de kosten? Alles moet je even goed uitzoeken, maar als dat eenmaal klaar is dan kun je wel beginnen aan dit nieuwe avontuur. Misschien ben je eerst aan het aftasten of dat het in je eigen land een beetje aanslaat. Als dat zo is dan kun je kleinschalig kijken of dat er in het buitenland ook vraag naar is en dan actie ondernemen. 

Engelse website

Wat van groot belang is, als je internationaal wil gaan, is dat je je website in goed Engels laat vertalen. Engels is namelijk een wereldtaal en mensen weten jou wel te vinden als je alles helder hebt omschreven. Uiteraard is SEO ook van groot belang, maar daar kun je altijd mensen voor inhuren die dat voor jou realiseren. Het gaat er om dat de basis goed is en dat je je bedrijf kunt promoten in de juiste taal.  

Breder netwerk, meer producten…?

Als je meer klanten hebt, dan heb je vaak meer inkomsten, meer winst en dat kan je ook de mogelijkheid geven om je bedrijf echt te laten groeien. Kun je misschien meer producten binnen het assortiment aanbrengen en dan verkopen? Je kunt dan kijken welke producten echt aanslaan en hoeveel je er dan aan kunt verdienen. Dit is een leuke marktwerking, hier kun je dan ook dag in dag uit mee bezig zijn en zo kun je je bedrijf echt groter laten worden.

Digitaal zaken doen
Internet 07 Mar 2021

Digitaal zaken doen

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen