Adverteren

Contact onderhouden in de zakenwereld


Actueel 20 Mar 2021
Contact onderhouden in de zakenwereld

Hoe zou je het contact onderhouden met je zakelijke klanten? Alleen een e-mail sturen en verder geen contact? Als het gaat om af en toe een order of opdracht, dan is dat vaak wel hetgeen wat mensen doen. Maar als je al een langere periode met iemand samenwerkt, is het toch wel fijn om elkaar eens te zien. Je wil er graag een beeld bij hebben met wie je nou al die tijd samenwerkt. Gelukkig kun je daar op verschillende manieren al snel werk van maken. Door de komst van COVID-19 is fysiek afspreken niet zo ideaal, afstand houden, mondkapjes e.d. Veel geregel en minder persoonlijk natuurlijk! Maar wat kun je dan wel doen om de contacten in de zakenwereld nu beter te onderhouden?

Mailen, Skype, videobellen?

Mailen is iets wat je vaak doet, snel een berichtje, afspraken of orders bevestigen, puur zodat je het beide terug kunt vinden en er wat op papier staat. Maar als je even wil sparren samen of eens een praatje wil maken omdat je al zolang zaken doet, kan Skype of videobellen ook een uitkomst bieden. Je kunt dan met elkaar praten, maar je ziet elkaar ook. Dit is veel persoonlijker dan puur een bericht typen zonder er een beeld bij te hebben. Ook kun je op deze manier vergaderen en dan samen nieuwe ideeën bespreken.  

Netwerkdagen..

Tegenwoordig zijn er binnen veel branches ook netwerkdagen, alleen met COVID-19 ook wat lastiger. Vaak wordt er dan ook online wat geregeld zodat je elkaar toch kunt zien en het stukje persoonlijkheid toch nog aanwezig is. Daar zou jij dus ook voor kunnen kiezen als je bijv. personeel in dienst hebt en iedereen toch wat meer naar elkaar toe wil brengen. Het is net dat ene kleine beetje extra wat het toch wat leuker houdt om nu samen te werken.

Digitaal zaken doen
Internet 07 Mar 2021

Digitaal zaken doen

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen